fredag den 2. maj 2014

Daddelkugler






Hvis du har lyst til en hurtig snack, så er daddelkuglerne her det oplagte valg! De er ikke proppet med sukker (der er i hvert fald ikke tilføjet noget) og kokosolien er slet ikke så farlig som den måske lyder. Den er god på alle mulige måder, blandt andet med dens store indhold af mellemkædede fedtsyrer, der er nemme for kroppen at optage og derfor bruges som energi i stedet for at blive lagret som fedt. Så der er ingen grund til at have dårlig samvittighed over at snacke lidt om aftenen. Eller om eftermiddagen. Eller alle mulige andre tidspunkter.

~10 små kugler
Det skal du bruge:
8 saftige dadler (uden sten)
1 spsk kokosolie
3 spsk kakaopulver
1 knivspidt salt
Lidt kokosmel


Sådan gør du:
Blend dadler, kokosolie, kakaopulver og salt. Tril det til små kugler og rul dem i kokosmelet. Spis dem med det samme eller stil dem i køleskabet i en halv times tid. Jeg foretrækker dem efter lidt tid i køleskabet, for så er de mere faste.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar