mandag den 4. november 2013

Salat med quinoa og spinat




Jeg har hørt rigtig meget om quinoa og har tit haft lyst til at prøve det. Jeg har nemlig kunne læse mig frem til at det indeholder rigtig mange essentielle aminosyrer og skulle være bedre end selv de bedste fuldkorn. De indeholder enkeltumættede fedtsyrer og omega-3-fedtsyrer og så er de gode for kolesteroltallet!

4 personer (som tilbehør)
Det skal du bruge:
1 fed hvidløg
1 løg
2 dl quinoa
125 g spinat
1 citron - skallen heraf


Sådan gør du:
Varm lidt olie op i en gryde og svits løg og hvidløg til de er bløde. Tilsæt quinoaen og lad dem blive fedtet ind. Tilsæt ca. 2 dl vand og skru ned for varmen. Lad det koge et par minutter.
Skyld spinaten grundigt og hak den groft. Riv citronskallen og bland det sammen med den færdige quinoa.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar