fredag den 27. september 2013

Friske forårsruller II





af Ubonrat
Mie har faktisk lavet et indlæg med friske forårsruller før, men jeg laver lige en ny version af det, da de simpelthen er så geniale - nemt, sundt, billigt og lækkert! 
Her kommer den bedste sammensætning af det :)

ca 12 stk
Det skal du bruge:
Rispapir
En halv agurk
1-2 gulerødder
Rejer (kan udelades eller udskiftes med tofu)
Salatblad
Ingefær
Sojasovs
2-3 fed hvidløg
Lidt olie og peber


Sådan gør du:
Start med at marinere rejerne med olie, peber, soja, fintrevet ingefær, hvidløg og soja. Grøntsagerne skæres i tynde stave, ellers bliver det svært at rulle. De skal være ca. 5 cm mindre end rispapirerne. 
Rispapiret lægges i blød i vand ét ad gangen (jeg har prøvet med både koldt og varmt vand - begge dele virker godt).
Læg et salatblad i bunden i enden af papiret, og resten af fyldet oven på. Rul!

Serveres med sursød-chilisovs, som kan købes på flasker.


1 kommentar:

  1. Mmmh, ja, det er bare altid lækkert - frisk, godt og nemt.

    - Anne

    SvarSlet