fredag den 2. august 2013

Risdeller


En af mine søde veggie-venner havde lavet de her "frikadeller" en aften, hvor vi var nogle stykker, der skulle spise sammen. De var alt for lækre, så det måtte jeg også prøve - og jeg har lavet dem flere gange siden da. De er et dejligt alternativ til frikadeller og bøffer og er rigtig nemme at lave.

8 stk
Det skal du bruge:
1 pose ris (kogepose)
2 løg
2 fed hvidløg
Mel
Mælk
2 spsk timian


Sådan gør du:
Kog risene i godt saltet vand.
Hak løg og hvidløg fint og bland dem sammen med den kogte ris. Tilsæt mælk og mel lidt efter lidt, til farsen er klistret nok til at kunne formes. Rør timianen i og smag evt. til med lidt ekstra, men vær opmærksom på, at de færdige risdeller smager lidt anderledes (anderledes som i bedre!) end farsen. Form farsen til frikadeller og steg i lidt olie på en varm pande, til de er gyldne på begge sider.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar