mandag den 20. maj 2013

Grøn risotto - vegan edition!

Jeg har været sammen med nogle rigtig søde veninder i weekenden og til vores lille sammenskudsgilde, havde jeg lavet grøn risotto (se opskriften her) i en vegansk udgave - dvs. uden osten. To af pigerne prøver nemlig at leve så vegansk som muligt.
Jeg synes klart at risottoen får en mere cremet konsistens med ost, men den er også rigtig god uden. Man kan i hvert fald sagtens undvære osten og jeg tænkte slet ikke over, at det manglede.

I får lige lidt billeder af vores lækre mad. Til hovedret var der risotto, sommersalat, ris-deller og kartoffel-rösti, der var bagt med en spicy kartoffelmos. Til dessert fik vi et lækkert frugt-fad med brownie og creme fraiche - not so vegan, men det går nok :-)







1 kommentar:

  1. Få lige opskrift på de der dunser. Det hele ser bare alt for lækkert ud!!!!
    Kram T <3

    SvarSlet