tirsdag den 26. februar 2013

Pizza Bianco


1-2 pizzaer
Det skal du bruge:
10 g gær
1 tsk salt
4 spsk olie
2 dl koldt vand
3-400 g mel

2 store kartofler
250 g mozarella (revet eller frisk i skiver)
1 kvist frisk rosmarin


Sådan gør du:
Rør gær, salt, olie og vand godt sammen, til gæren er opløst. Rør melet i og ælt dejen godt igennem til den er glat og ensartet. Lad den hæve på køkkenbordet i en halv time.

Tænd for ovnen på 250 grader.
Rul dejen ud til 1 eller 2 bunde - jeg har kun lavet 1. Drys osten hen over i et jævnt lag. Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Du kan også rive dem på et rivejern eller mandolinjern, så får de den perfekte tykkelse. Drys med nålene fra rosmarin-kvisten og bag i ovnen i ca. 15 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar