fredag den 21. september 2012

Chicken Tray Bake


2 personer.
Det skal du bruge:
400 g nye kartofler (eller gamle kartofler skåret i mindre stykker)
2 kyllingebrystfileter
1 glas rød pesto
En sjat olie
En håndfuld cherrytomater


Sådan gør du:
Tænd for ovnen på 200 grader.
Vask kartoflerne og skær de store over. Vend dem i lidt olie, hæld dem i et ovnfast fad og drys med lidt salt. Stil dem i ovnen i 30 minutter. Rens kyllingen og gnid dem godt ind i den røde pesto. Tag kartoflerne ud af ovnen, læg kyllingen og cherrytomaterne over og sæt fadet ind igen i ca. 20 minutter.

TIP: Du kan også bruge kyllingeinderflileter, men så skal kartoflerne have længere tid første gang og lidt mindre tid anden gang.

1 kommentar:

  1. Muuuums.
    Elsker din blog lige så meget som den fra Paris. Og så synes jeg du er sød i dejlig og sjov (nogen gange) min dejlige pariser veninde...<3
    Kys fra Trine ... ;-)

    SvarSlet